Enebe Svedbånd Sort

Enebe Svedbånd Sort

Et stk. svedbånd fra Enebe i høj kvalitet og med super komfort. Svedbåndet er utrolig effektivt og er specielt udviklet til padel tennis. Oplev komforten og undgå glatte hænder.

69.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

Head Svedbånd Sort 2-pak

Head Svedbånd er kvalitets svedbånd til dine håndled. Du får to stk i sort i én pakke. Svedbånd og pandebånd fra Head - Super tilbud lige nu! Et svedbånd er næsten lige så vigtigt som en godt greb eller overgrip, da det absorberer sveden. Head sv

Læs mere

Head Double Svedbånd Sort 2 pak

Head Svedbånd Sort 2 pak er svedbånd i en lækker kvalitet. Du får her 2 stk i én pakke. Disse svedbånd er lidt bredere i det (12 cm) hvilket er perfekt til dig som ønsker et længere svedbånd. Svedbånd til tennis - Head Wristband 5 - Skarp Pris!

Læs mere

ZERV Svedbånd 2-pak Sort

Med ZERV' s Svedbånd fås her et funktionelt svedbånd med lækker pasform og et enkelt stilrent design. Slut med at lade sved påvirke dit spil Med ZERV´s svedbånd er sved ikke længere en faktor, der kan irritere dit spil. Svedbåndet er lavet i et sved

Læs mere

Enebe Svedbånd Hvid

Her får du et stk. effektivt og blødt svedbånd af høj kvalitet Super komfortabelt svedbånd velegnet til padel tennis Med dette svedbånd fra Enebe, undgår du svedige og glatte hænder, og du er derfor sikker på at du har et godt greb om dit padel bat.

Læs mere